Job og karriere

Syntes du, at DREAMs arbejdsopgaver lyder spændende, og kunne du tænke dig at blive en del af DREAM-teamet? Ledige stillinger slås op her på siden.

Ledige stillinger


Ønsker du at blive informeret via e-mail, når der dukker en jobmulighed op ved os?

Tilmeld jobagent

Om ansættelse i DREAM

I DREAM specialiserer vi i udvikling og anvendelse af økonomiske modeller, forecasting og dataanalyse til belysning af aktuelle samfundsøkonomiske problemstillinger. Vores analyser behandler centrale emner vedrørende demografi, uddannelse, arbejdsmarked, pension, klima, miljø, energi, boligmarked og finanspolitisk holdbarhed. Med en bred portefølje af analyseværktøjer bistår vi offentlige og private aktører med uafhængige og fagligt velfunderede bidrag til samfundsdebatten.

Vi er ambitiøse, sætter en ære i høj faglighed og tilbyder derfor en enestående mulighed for at anvende økonomisk teori i praksis. Vi er altid åbne over for nye tilgange og metoder, der kan styrke vores opgaveløsning. Du kan derfor præge vores arbejde med netop din specialviden.

DREAM er en inspirerende arbejdsplads med en uformel omgangsform, engagerede medarbejdere og højt til loftet. DREAM består overordnet af tre enheder, men samarbejder flittigt og deler viden på tværs af enhederne. Du vil derfor ikke blot kunne bringe din egen viden i spil i alle dele af organisationen, men vil også have gode muligheder for at kunne udbygge dine faglige kompetencer inden for en bred vifte af samfundsøkonomiske emneområder.